Lihula noorte jalgpallinädalal mängis 160 vutisõpra

Siin Eesti MV avaetapi võitnud Lõuna-Läänemaa JK U10 võistkond koos vanemate ja sõpradega. Foto: Anett Kumm

Siin Eesti MV avaetapi võitnud Lõuna-Läänemaa JK U10 võistkond koos vanemate ja sõpradega. Foto: Anett Kumm

Möödunud nädal oli Lihula noorte jalgpallurite päralt.  Kui põhisündmused algasid nädalavahetusel, siis pall lükati veerema juba kesknädalal.

Kolmapäeval kohtusid Lihula gümnaasiumi staadionil ajaloolises sõprusmängus Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi ja Pärnu JK Vaprus U9-U10 vanuseklassi mängijad. Eriliseks tegi mängu fakt, et noorte pärnakate treeneriks on hetkel põlvevigastust raviv, 61 Premium Liiga mängu mänginud ja neis hetkel kuus väravat löönud tippjalgpallur Virgo Vallik. Just Lõuna-Läänemaa JK-s on ta oma sporditeed alustanud. Noor treener tõi oma kasvatajaklubi vastu üksteist pisikest vaprakest.

Lapsed pidasid huvitava ja pingelise kohtumise. On ju kaheksa-üheksa aastaste sport just see rõõmu ja lusti saamise koht. Seda mõlema võistkonna mängijad ka kaasaelajatele pakkusid ja ise mängust ka said.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments