Päästjad vabastasid öösel mööbli vahele kinni jäänud eaka

Lääne Elu

info@le.ee

25. aprillil kell 13.26 kutsuti päästjad Haapsalu linna Lahe tänavale likvideerima õlireostust. Päästjad katsid õliloigu absorbendiga ning korjasid reostuse kokku.

Kell 15.59 kutsuti päästjad Lääneranna valda Kalli külla, kus põlesid kraavi ääres roog. Päästjad kustutasid umbes 500-ruutmeetrise põlengu kella 16.58ks ning selleks kulus 3000 liitrit vett.

Kell 19.34 sõitsid päästjad Lääne-Nigula valda Väike-Nõmmkülla, kus põles umbes 100 ruutmeetrit kulu, mis kustutati kiiresti. Põleng sai alguse nõuetele mittevastavast lõkkest, sest tuleaseme ümbrus oli puhastamata ning puudusid ka esmased kustutusvahendid.

Kell 6.31 kutsuti päästjad Haapsalu linna Jalaka tänavale, kus vanainimene oli öösel magades keerates kuidagi kättpidi mööbli vahele kinni jäänud ega saanud ust avada. Päästjad avasid korteriukse ning vabastasid hättasattunu käe. Patsient aidati kiirabiautosse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
1 aasta tagasi

Lääneranna valda küll….aga see Kalli küla asub Lihula – Pärnu maantee poole peal…sealt saab ka Koonga ja Pärnu -Jaagupi….Läänemaa endisest piirist jääb ikka väga kaugele…