Pääste: naaberkorterisse imbus kütmisest tekkinud suitsu

Lääne Elu

info@le.ee

27. jaanuaril kell 16.59 sõitsid päästjad Lääne-Nigula valda Päri külla, kus sõiduauto oli teelt välja sõitnud. Päästjad lükkasid auto ratastele tagasi ning kohale tellitud puksiir viis avariilise sõiduki minema. Autojuhi tervise kontrollis kiirabi kohapeal üle, õnneks midagi tõsist ei leitud.

Kell 17.30 teatati häirekeskusesse, et Panga külas Panga teel köetakse ahju ja selle tagajärjel imbub naaberkorterisse suitsu. Päästjad leidsid naaberkorterist eest köetud ahju ning tuvastasid eluruumides normist kõrgema vingugaasinäidu. Päästjad tuulutasid ruumid ning viisid läbi ka kodunõustamise, mille käigus paigaldati korterisse uus suitsuandur. Mõlemas korteris puudus vingugaasiandur, kuid omanikud lubasid selle ise paigaldada.

28. jaanuaril kell 16.19 helistati häirekeskusesse, et Haapsalu linnas Väike-Viigi tänava juures on inimesed jääl. Päästjad leidsid eest kaks tõukekelkudel inimest, kes päästemeeskonna saabudes kaldale tulid. Päästjad selgitasid liulaskjatele, et heitlike ilmaolude tõttu on jääle minek jätkuvalt keelatud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments