Haapsalu ja Rohuküla teede projekteerimistingimuste menetluse avaliku arutelu teade

Lääne Elu

info@le.ee

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) teatab Lääne maakonnas Haapsalu linnas Paralepa puhkealas Kiltsi teed ja Ranna teed ühendava sõidu- ja kergliiklustee ning Rohuküla sadama parkla, sõidu- ja kergliiklustee projekteerimistingimuste menetluse avalikust arutelust.

Projekteerimistingimustega soovitakse täpsustada Lääne maavanema 13.10.2017 korraldusega nr 1-1/17/124 kehtestatud Lääne maakonnaplaneeringut täpsustavat teemaplaneeringut „Riisipere-Haapsalu-Rohuküla raudteetrassi koridori asukoha määramine”, mis on kehtestatud 13.10.2017 maavanema korraldusega nr 1-1/17/124.

Projekteerimistingimuste menetlusega saab tutvuda ehitisregistris www.ehr.ee, logides sisse autenditud avaliku kasutajana ning kasutades dokumendi detailotsingus dokumendi numbrit 2211002/13372.

Avalik arutelu toimub 02.02.2023 kell 15.00 Haapsalu linnavalitsuses III korrusel, aadressil Posti 34, Haapsalu, 90504 Lääne maakond. Avalikul arutelul on võimalik osaleda ka Microsoft Teamsi veebikeskkonnas. Aruteluga osalemise link on leitav TTJA kodulehelt www.ttja.ee ehitusvaldkonna teadete alt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
püssilaev Lembit
7 kuud tagasi

Pole vahet, mida lubada. Ehitada sild Heltermaale või ripptee Wormsi. Peamine on ronida oma kätega linna rahakotti.
Teen ettepaneku ehitada Kiltsis lennuväljale jaam õhupallidega Tallinna lendamiseks

siin
1 aasta tagasi

linnas pole ühtegi selgeltnägijat, kes suudaks selles segaduses selgust tuua, ehk mõni ulmekirjanik, kui seegi, aga ülesanne raha matta, tuleb täita

Elar
8 kuud tagasi
Reply to  siin

No aga siis ise tipa-tapa alguses valimistele ja siis linnavalitsusse võimule, et su tarkus ning ettenägemisvõime saaks vaka alt välja – särama!?