Ristil sõitis veok läbi piirete

Lääne Elu

info@le.ee

Päästjad ristil. Foto: päästeamet
Päästjad ristil. Foto: päästeamet

Reedel kell 13.03 said päästjad kutse Ristile, kus veok oli sõitnud läbi piirete.

Päästjad eemaldasid purunenud teetõkked ja sulgesid liikluse, et puksiir saaks auto teele tõmmata. Kui avariiline sõiduk oli teisaldatud, taastasid päästjad liikluse.

Pühapäeval kell 12.22 kutsuti päästjad Haapsalu linna Metsa tänavale, kus vanainimene oli oma korteris hädas ja helistaja ei pääsenud tema juurde sisse.

Päästjad surusid kangiga akna lahti ning sisenesid korterisse, kust leidsid põrandal pikali oleva inimese. Kiirabi tegeles kannatanuga edasi.

Päästjad käivad sageli väljakutsetel, kus vanemad üksi elavad inimesed on kodus kukkudes viga saanud ning ei suuda enam ise püsti saada ega liikuda. Halvemal juhul ootab kannatanu abi tunde, enne kui keegi naabritest või möödujatest appihüüdeid kuuleb või mõni lähedane hädasolijast teada saab. Eakate ja liikumisraskustega inimeste kodud on kasulik tõsiste tagajärgedega kukkumiste ennetamiseks kohandada

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vanasti
1 aasta tagasi

piisas luuast maja ukse ees, mis näitas, et inimest kodus pole, ainult aida uks käis lukku

Ei enam sellist aega tule.
1 aasta tagasi
Reply to  vanasti

Aastakümneid “kultuuritoojaid” sisse tassitud ja protsess jätkub. Sama on ikkagi hea meenutada, et on ka teisiti olnud.

Andi
1 aasta tagasi

See õige küll ja väga kenasti kirjutatud ja kusjuures needsamad niinimetatud kultuuritoojad paljud ise usuvadki, et tõid kultuuri siia, kas pole imeline, mida inimesi saab uskuma panna!? Nagu Soomegi tungis ju ise kallale, mis täiesti vale, aga näe usuvad, nii rumalad, et usuvad. Tänagi ju kaitsevad oma isamaad, kõik muudkui ründavad neid :))))) ja usuvadki jälle, mitte sittagi pole sajandiga muutunud.

Noo kuulge lõpetage
1 aasta tagasi
Reply to  vanasti

Kuule vanasti. Selllel ajal polnud abloy lukke veel niiväga saada, siis oligi luud ukse ees. Kavalamad panid reha, et kui tuligi keegi, siis litaka sai.

rumal pensionär
1 aasta tagasi
Reply to  vanasti

Soomes Helsingist põhja pool ei lukusta inimesed praegu lahkudes oma maja uksi, sest laisk ja vargaid pole seal vargaid. ise elasin seal

...
1 aasta tagasi

nüüd juba on. Igal pool on, kas sinu kaasmaalased on, sest teavad luuavarrest.