Veekeskuses põlesid mullivanni all olevad juhtmed

Lääne Elu

info@le.ee

Veekeskuses oli põleng. Foto: Urmas Lauri
Veekeskuses oli põleng. Foto: Urmas Lauri

9. detsembril kell 14.26 kutsuti päästjad Lääne-Nigula valda Palivere külla, kus helistaja ei pääsenud oma eaka sugulase juurde. Päästjad sisenesid akna kaudu majja ning leidsid kannatanu põrandalt. Kohale jõudnud kiirabi tegeles kannatanuga edasi.

Päästjad käivad sageli väljakutsetel, kus vanemad üksi elavad inimesed on kodus kukkudes viga saanud ning ei suuda enam ise püsti saada ega liikuda. Halvemal juhul ootab kannatanu abi tunde, enne kui keegi naabritest või möödujatest appihüüdeid kuuleb või mõni lähedane hädasolijast teada saab. Eakate ja liikumisraskustega inimeste kodud on kasulik tõsiste tagajärgedega kukkumiste ennetamiseks kohandada.

10. detsembril kell 8.31 kutsuti päästjad Haapsalu linna Lihula maanteele veekeskusesse, kus mullivanni all olid juhtmed põlema läinud.

Päästjate saabudes olid töötajad põlengu tulekustutiga juba kustutanud, päästjatel paluti olukord üle kontrollida. Veekeskuse esimene korrus oli suitsu täis ja päästjad asusid ruume tuulutama. Lõpuks panid päästja ventilatsiooniseadmed uuesti tööle ja kontrollisid hoone üle. Selgus, et põles mullivanni soojenduse küttekeha.

11. detsembril kell 21.09 kutsuti päästjad Haapsalu linna Niine tänavale, kus põles suur prügikast. Päästjate kohale saabudes põles papi- ja paberikonteiner. Päästjad kustutasid põlengu, milleks kulus 200 liitrit vett.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Keskkonnasõbralik
1 aasta tagasi

Lääne Elu toimetaja võiks ikka nii palju teada, et Palivere on alevik, mitte “küla”. Järgmine juhtum leiab aset Haapsalu alevis?