Sinu kodu põhiesemed

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Sinu kodu põhiesemed

Inimestel tekib kodu sisustamisel palju küsimusi ja üks peamisi on seotud sellega, mis on need mööbliesemed, millesse investeerida rohkem ja millised on võimalikud kokkuhoiu kohad. Aitame sul otsuseid langetada, tutvustades kodu nö põhiesemeid, mille pealt ei tasu sente lugeda. Tutvu meie soovituste ja mõtetega ning leia oma kodu põhiesemed, mida kohe kindlasti soetada!

Mugav voodi tagab hea une

Esimene mööbliese, mida tuleb valida hoolikalt ja põhjalikult, on voodi. Voodi ei ole mitte ainult mööbliese, vaid see tagab meile hea une kvaliteedi, mis on vajalik selleks, et me saaksime energiliselt minna vastu uuele päevale. Kui rääkida voodist, ei saa ka üle ümber madratsist või voodiraamist. Voodiraamid on tihti valmistatud puidust, metallist. Kvaliteetsed voodiraamid peavad kaua vastu ja tagavad pikaajalise kasutamise. Madrats on vajalik aga valida vastavalt sinu soovidele. Õige madrats pakub sinule vajalikku toestust kogu ööune ajal, seega ära hoia siit kokku!

Söögitoolid on vajalikud külaliste võõrustamiseks ja toidu nautlemiseks

Kui tihti pannakse rõhk sobiliku söögilaua valimisele, siis söögitoolid jäävad tahaplaanile, aga tegelikult ei tohiks see nii olla. Sama oluline nagu on laud, on ka toolid, sest need peavad olema piisavalt mugavad ja tugevad, et kannatada istumist ja pakkuda mugavust. Seetõttu eelista alati tugeva konstruktsiooni ja kvaliteetsest materjalist toole. Alati on kindla peale minek täispuit, mis on ajatu ja tugev.

Funktsionaalne köök tagab täis kõhu

Köök on üks kulukamaid väljaminekuid uue kodu sisustamisel. See on ka üks koht, kust ei tasu kokku hoida, aga see ei tähenda ka seda, et peaks alati eelistama kõige kallimast hinnaklassist lahendusi. Oluline on mõelda läbi, milline peab olema selle funktsionaalsus: kui palju kapiruumi on vaja ja milliste lisadega kappe soovid. Lisaks pööra tähelepanu materjalile. Köögikappidele tekivad väga kiiresti erinevad plekid, seetõttu vali sellise pinnaga mööbel, mida on lihtne puhastada.

Mugav diivan on elutoa südameks

Eestlased armastavad elutoas aega veeta. Enamik meie lemmikseriaale ja -raamatuid saavad just diivanil lebades vaadatud ja loetud. Aga diivan ei ole vaid selle jaoks oluline, sest see on keskne mööbliese, mida vajad ka siis, kui võõrustad lõbusaid lauamänguõhtuid enda sõpradega või korraldad filmiõhtuid. Veendu, et diivan, mille valid oleks piisavalt suur ja et selle materjal on kergelt puhastatav. Kui sul on kodus lemmikloomad, siis vali kangas, mis on piisavalt tugev ja nö lemmiklooma sõbralik.

Need on meie arvates peamised ja olulisemad mööbliesemed, millest alustada, kui oled uut kodus sisustamise. Muidugi aga sõltub kõik inimestest ja eelistustest. Mõne jaoks mängib olulist rolli ka kodukontori sisustust, teiste jaoks lastetoa mööbel ja kolmandate jaoks hoopiski mõnus vannituba. Mõtle läbi, milleta sa ei saa uues kodus hakkama. Samuti pane kirja oma eelarve, mida saad alguses kasutada. Nende kahe asja põhjal on sul võimalik luua plaan ja nimekiri enda kodu põhiesemete valimiseks. Head sisustamist ja mõnusat koduaega!

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments