Kas soodsad nutitelefonid on ikka hea valik?

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Kas soodsad nutitelefonid on ikka hea valik?

Elektroonika seadmeid soetades tekib paljudel küsimus, kas soodne on ikka hea. Ehk peaks siiski ostma kalli ja uue mudeli, et saada seade, mis päriselt peab vastu ja töötaks. Sarnane küsimus keerleb paljude peas, kes on parasjagu mobiiltelefoni soetamas. Kas soodsad nutitelefonid on siis head või mitte?

Soodsad nutitelefonid – kas osta või mitte

Millised on soodsad nutitelefonid? Kas selleks on mobiiltelefon, mille hind jääb alla 200 või hoopiski 300 euro? Milline on kallis nutitelefon? Soodne on väga suhteline omadussõna. Mõne inimese jaoks on soodne üks summa ja teise jaoks hoopiski midagi muud. Samuti sõltub see ka sellest, millisest seadmest on juttu. Näiteks uus Apple iPhone, mis on hetkel allahinnatud 20% võrra, on üpriski hea pakkumine, seda võib nimetada ka soodsaks. Samal ajal sama summa käia välja mõne muu toote eest, ei pruugi seda kohe soodsaks pakkumiseks teha. Seega soodsad nutitelefonid on kõikide jaoks erinevad

Tihti arvatakse seda, et soodsad nutitelefonid on halvad. Võib-olla ei pea need nii kaua vastu või neil pole piisavalt funktsioone. Ka seda ei saa öelda, sest soodsad nutitelefonid võivad olla väga head. Lisaks tuleb arvestada, et need funktsioonid ja muud näitajad, mida keegi ootab ühest telefonist, on samuti erinevad. Võtame kasvõi nutitelefonid lastele või vanematele inimestele.

Seega võib öelda, et soodsad nutitelefonid ei ole kindlasti midagi, mida poes vältida, vastupidi, iga toote näitajatesse ja pakkumisesse tuleb süveneda ja selle põhjal teha kaalutletud otsus.

Soodsad nutitelefonid e-poest

Ükskõik, kas sa otsid endale Huawei, Samsung Galaxy või hoopiski Apple iPhone mudelit, Kaup24 ja Hansaposti e-poest leiab laias valikus erinevaid nutitelefone. Meie arvates on soodsad nutitelefonid need, mis on heade pakkumistega ning mille kvaliteet ja sisu vastab hinnale või ehk on sellest isegi üle. 

Tihti mängib elektroonika soetamisel rolli ka hind ja seetõttu leiab nendest kahest Eesti e-poest erinevas hinnaklassis pakkumisi. Kindlasti tasub heita pilk peale ja tutvuda kogu valikuga, sest kes teab, ehk sinu järgmine telefon on just nendes e-poodides saadaval. 

Hea nipp, kuidas soodsad nutitelefonid leida, on jälgida erinevaid pakkumisi. Näiteks on igal sügisel toimumas üle-maailmne ostupidu – Must reede. See on tavaliselt täis suurepäraseid pakkumisi ja selle raames võid leida ka mitmed soodsad nutitelefonid. Must reede toimub tänavu 25. novembril, täpselt nädal pärast Ameerika Ühendriikide tänupüha. Ole kampaaniaks valmis ja soeta soodsalt oma uus nutitelefon kaup24.ee või hansapost.ee e-poodidest. Selleks, et sa seda ostupidu või teisi pakkumisi maha ei magaks, liitu oma lemmikpoodide uudiskirjadega ja jälgi nende tegemisi sotsiaalmeedias. Selliselt oled alati informeeritud nende parimatest uudistoodetest kui ka pakkumistest. NB! Must reede on ideaalne võimalus soetada ka kink oma lapsele ja teistele kallimatele inimestele!

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments