Haapsalu allikapaviljon langes vandalismi ohvriks

BNS

allikapaviljon. Foto: Arvo Tarmula
allikapaviljon. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus palub politseil välja selgitada, kes lõhkus Haapsalus allikapaviljoni kallal ja sodis seal markeriga.

Laupäeva hommikul avastati Promenaadi tänavas asuval allikapaviljonil lõhutud puitpiirded ning paljudes kohtades veekindla markeriga tehtud joonistused.

Teo tundemärgid viitavad Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul tahtlikule vandaalitsemisele. Linnavalitsus hindab tekitatud kahju 3000 eurole.

Haapsalu avas külastajatele Kuursaali ja promenaadi 2010. aasta juuni keskel. Aafrika rand ja allikapaviljon, mis eksponeerivad ekstreemseid veenäite, said valmis sama aasta juuli lõpus. Haapsalu promenaadi rekonstrueerimistöid kaasrahastati Euroopa Regionaalarengu Fondist toona ligi 33 miljoni krooniga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Haeska mälu
1 aasta tagasi

Jumala pärast! – ärge te ainult politseid asjasse segage, siis võivad olla laibad taga!

Mis
1 aasta tagasi
Reply to  Haeska mälu

Miks? Arvate, et keegi hakkab politseiametnikke ründama? Pigem jooksevad laiali.

Peigolainen
1 aasta tagasi

Eks need meie mõttekaaslased ja jälgijad olid. 80-ndatel olime meie siin mudaaugus krahvid.

Nimi
1 aasta tagasi

Moodsa vabakasvatuse tulemus. Tatikad tajuvad täieliku karistamatust. Keegi siin küsis, et kus see raha võtta, kui selgub, et keegi lastekodust – väga lihtne, seni teeb linnale heakorratöid TASUTA, kuni miinimumtunnitasuga on selle 3000 tagasi teeninud. Kui ei ole lastekodust, siis papa-mamma jäävad mõne kuu elektri eest võlgu. Esmalt vaja tatikad tuvastada ja siis üks avalik “näidishukkamine” mingi kangema karistusega. Mis kuradi pättide poputamine see on, et kord ei tohi midagi teha, siis ei tohi nime avalikult öelda. Äkki peab üldse vabandama, et keegi selles laamendamises probleemi nägi ja tatikatele kinkekaardi andma? Absurdne pättide paradiis.

Mida v..
1 aasta tagasi
Reply to  Nimi

Khm… tegelikult elektri eest jäävad nad nagunii arvatavasti võlgu.

pff
1 aasta tagasi

seal kaameriad ju küllaga või ei? tänan teada andmise eest, et need ei filmigi, niisama hirmutamiseks. aga veel haapsalus elav tuttav vihjas kambale kus olevat 2 kohalikku, paar taeblakat ja vähemalt 1 lastekodust. nimed ütleks peaks haapsalu peal vägagi tuttavad olema, siin igaks juhuks ei maini avalikult oma kuulduid kuna enamus kui mitte kõik on veel alaealised.

Mis
1 aasta tagasi
Reply to  pff

Tean, aga ei ütle. Täiesti mõtetu kommentaar. Tahtsite eputada, et teie teate, aga teised ei tea või mis oli kirjutamise mõte?

Kersti Kaasik
1 aasta tagasi

Teo teostajad tuleb leida ja nende kulul esialgne olukord taastada. Lisaks 400 tundi ÜKT promenaadi korrastamiseks.

Nende kulul
1 aasta tagasi
Reply to  Kersti Kaasik

Kust see 3000 euri võetakse kui tulebki välja et see lastekodu kamp? Lastekodu rahast? St linna enda rahast ikkagi? Paha lugu igati, süüdlased pääsevad seekord.

toits
1 aasta tagasi

aga meil on ju iga nukapeal kaamerad,palun väga ja vaadake

Politsei ja uurijad ei taha ja ei viitsi kaameraid
1 aasta tagasi
Reply to  toits

uurida, lihtsam on riigi raha eest niisama istuda mugavas toas, sama, nagu Võru Markuse kadumine, liiva alt otsitakse püramiidid üles, aga inimese kadumist ei otsita, ega ei kuulata üle.

Mida v..
1 aasta tagasi

Püramiidi asukoht on ju teada

võru markus
1 aasta tagasi

asjaosalistel on politseis sugulasi, avalik saladus suht.

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi

Kas Eesti Politsei otsib liiva alt püramiide?