Kasiinod ja spordiennustused kolivad järjest enam internetti

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste 
probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Eesti inimestele meeldib mugavus ja meie e-riik, mistõttu kolivad kõikvõimalikud poed ja teenused järjest enam veebi. Aasta aastalt ilmub välja ka uusi spordiennustuste portaale ja netikasiinosid, millest paljud on juba eestlaste seas populaarsust kogunud.

Miks kolivad kasiinod internetti? Selleks on mitmeid põhjuseid. Esiteks on neile soodsam ja lihtsam kui kasiinosaali asemel on vaja ülal pidada vaid veebilehte, sest pole kinnisvara ülalpidamist ega sellega seotud kulusid. Samuti pole veebikasiinode puhul vaja palgata personali, kes mänge läbi viiks.

Kasutajatele meeldivad need enamasti seetõttu, et mängida saab igal ajal ja ka kodust lahkumata. Lisaks on internetis mängude valik väga lai – palju laiem kui tavalises mängusaalis ning mitmed mängud on saadaval ka mobiilis. Mis puudutab spordiennustusi, siis on internetis ennustamise ajal võimalik teha taustatööd ning järgi uurida vajalik informatsioon enne oma panuse tegemist.

Kas veebikasiinod on turvalised? Kõigega, mida teha internetis, on paratamatult seotud turvariskid. Seetõttu pole ka ime, et paljud kardavad netis mängimist, kuna see tundub ju anonüümsem ja riskantsem kui tavalisse kasiinosse sisse astumine. On see aga tõsi?

Jah ja ei. Ühest küljest on tõepoolest interneti teel mängimine riskantsem, kuid seda vaid siis, kui mängida mitteametlikus kasiinos. Selliste veebilehtede puhul ei ole garanteeritud ei mängija isikuandmete turvalisus ega ka see, kas võidud tõesti välja makstakse. Ametlikes kasiinodes mängimise puhul ei ole tegelikult vahet kas seda teha internetis või mitte, sest enne mängu alustamist on niikuinii vajalik kasutajana registreerimine ning oma isiku ja vanuse tuvastamine.

Eestis leidub mitmeid ametlikke netikasiinosid, kuid selleks, et leida endale sobivaim, ei tasu valida mitte esimene ettejuhtuv kasiino, vaid teha eeltööd ja neid võrrelda. Leidub palju võrdlusplatvorme, kust leiab informatsiooni veebikasiinode, nende pakutavate mängude ja reeglite kohta, üheks selliseks on näiteks Casino Cupid.

Kokkuvõttes ei ole vahet, kas mängitakse internetis või mitte, kui selleks kasutatakse ametlikke ennustusportaale ja kasiinosid – mõlema puhul tuleb meeles pidada, millal on õige aeg lõpetada. Risk hasardiga liiale minna on alati olemas, seega pidage meeles, et mängida tuleb alati vastutustundlikult ning kes internetis mängib, peaks selleks valima ainult ametlikud ja usaldusväärsed uued kasiinod ja portaalid.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments