Epistel sõjapõgenikest ja Paabeli tornist

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Armas rahvas! Suur rahvaste rändamine on alanud. Selle esimesi märke võis näha juba mitme aasta eest, kui karjade kaupa tõmmusid mehi tulvas meiegi väiksesse Eestisse, nõudma toetusi ja tasuta eluaset. Küll hoiatasime selle eest, küll selgitasime, et nad ei tule heade mõtete ja avatud südametega – aga kas meid keegi kuulas? Ei kuulanud. Te tahtsite kuulata ainult liberastide agendat ja peavoolumeediat, mis kirjeldas neid täies jõus mehi nagu miskiseid õnnetukesi, kel pole ei kodukotust, leivapalukest ega hoolitsevaid vanemaid.

Nüüd tulevad naised koos lastega, väidetavalt Ukrainast. Kuid kas tõesti? Jah, vastate te mulle. Te lugesite seda ajalehest ja kuulsite raadiost. Vaatasite „Aktuaalsest kaamerast“. Võibolla kandsite oma raske vaevaga teenitud rahagi neile „annetusena“. Võibolla viisite kodust oma viimase leivakannika ja vatitekigi mingisse pagulasabi punkti, et neid „vaesekesi“ aidata. Võibolla olete mõned sellised „põgenikud“ koguni majutanud oma korterisse või maamajasse. Ja palju õnne, ütlen mina.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

“Sõda ei ole naljategemise koht” eriti see sõda mis võib otsustada maailmavaluuta dollari saatuse ? See sõda otsustab kas edaspidi hakatakse arveldama riikide vahel rahvusvaluutas või dollarites ja kui esimene toimima hakkab kaotab USA oma ainuotsustusõiguse jäädavalt !

hale nali e.andetu kirjatsura
2 aastat tagasi

Kas see peaks nali olema või?

ka selline
2 aastat tagasi

varjatud koloniseerimine mitte

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi

Sõda ei ole naljategemise koht!