Katarine Rosalie: epistel pealekaebamisest ja rahva lõhestamisest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Armas rahvas, seekord pean ma teid manitsema, et te ei läheks pealekaebamise ja koputamise käänulisele teele. See tee ei vii teid mitte haljale aasale, nagu te sinisilmselt kõik usute, vaid viib otse põhjatusse pimedusse, koledasse sügavikku, kus varjavad end deemonid ja maod.

Küllap olete näinud, et meid, kes me Toompeal vabaduse eest võitlesime, alatult ja salakavalalt pildistati ning filmiti ja nüüd avaldatakse neid fotosid verejanulises peavoolumeedias. Koos üleskutsega avalikustada nende inimeste nimed, kui keegi neid tunneb. Niimoodi siis rünnatakse meid nüüd argpükste kombel otsekui selja tagant! Sest eestpoolt võideldes nad meist jagu pole saanud ega hakkagi saama!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Eestlaste hulgas on alati koputajaid olnud !

Kolumnist-Kolumnist
2 aastat tagasi

Iroonia, sarkasm ja (kõver)peegeldused võiks ühiskonnale midagi lisada, tulla rikastavast mõttest, olla vaimukad. Kas see a v a l i k u s r u u m i s kirjatükk tegeleb üldse millegiga? Kas Katarine Rosalie on ikka kolumnisti roll?

Mandunud ajakirjandus
2 aastat tagasi

Miks üks väljaanne (pidevalt) ennast määrib sellise paskvilliga ja nn ‘kolumnistiga’?

teema
2 aastat tagasi

õige , koputaja seaduse vastu peab kõigi vahenditega võitlema, praegu näeme kuidas see hirmu ja alatust ning alandust genereeriv seadus venemaal rahva vastu maad surub ja kaabakatel aitab võimul püsida

Oletada võib,...
2 aastat tagasi

… et määrimise mõnust.