Detailplaneeringut täpsustavate projekteerimistingimuste eelnõu tutvustamine: Posti tn 41, Haapsalu linn

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linna veebilehel (www.haapsalu.ee) on avalikustatud ajavahemikul 20.12.2021–3.01.2022 detailplaneeringut täpsustavate projekteerimistingimuste eelnõu Posti tn 41 kinnistule.
Projekteerimistingimustega täpsustatakse Posti tn 41 krundi detailplaneeringuga määratud heakorra ja liikluskorralduslikke tingimusi. Seoses Posti tänava ning Posti tn 41, 41a ning Tallinna mnt 1 esise parkla rekonstrueerimisprojektidega muutub parkimiskorraldus munitsipaalomandisse kuuluval Posti tänaval ning Tallinna mnt 1 kinnistul. Projekteerimistingimustega kinnitatakse, et seoses muudatustega säilib Posti tn 41 kinnistul võimalus kasutada avalikuks kasutamiseks mõeldud parkimiskohti ning detailplaneeringus ette nähtud parkimisvõimalus on tagatud ja ehitusõigus täies mahus realiseeritav.
Avalikustamise perioodil on huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib projekteerimistingimuste andmine puudutada, võimalus esitada eelnõu kohta kirjalikke ettepanekuid ja põhjendatud vastuväiteid e-posti aadressile hlv@haapsalulv.ee.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
KodanikR
2 aastat tagasi

Olge palun head ja märgistage ära Posti tänava poolne uus välja sõit kaubamaja parklast. On see normaalne, et see kinni pargitakse? Samuti palun jooned maha märkida monumendi juures. Pidevalt pargitakse ka seal jälakäiatele mõeldud kõnnitee ots kinni. Lapsevankriga sealt mingi valemiga läbi ei saa.
Ja Metsa tänava uuel lõigul peate ikkagi kollase joone ka tõmbama sinna, kus parkimine keelatud või pole loogiline. Või siis hakake parkimist kontrollima, sest liiklusmärkidest on paljudel savi.