Juhtkiri: ei midagi uut

Lääne Elu

info@le.ee

Joonistanud Ott Vallik.

Joonistanud Ott Vallik.

Kõik kolm Läänemaa volikogu pidasid oma uue koosseisu esimese istungi nagu kokku lepitult ühel ajal – reedel kell kaks. Nagu oli üks volikogude toimumise aeg, oli ühesugune ka päevakord – paika said volikogu esimehed ja aseesimehed ning linna- või vallavalitsus esitas lahkumispalve.

Kuigi volikogude koosseis muutus, jätkasid kõik kolm astumist vanal rajal. Haapsalus läks kõik nagu ikka lepase reega – alternatiivseid kandidaate volikogu esimehe ega aseesimehe kohale ei esitatud, ka moe pärast mitte, ja hääletamine toimus nagu kellavärk.

Lääne-Nigulas kõik päris plaanipäraselt ei kulgenud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne- Nigulas
2 aastat tagasi

pole kunagi miski plaanipäraselt kulgenud. Eelmine volikogu oli hauavaikuse eelnõu, sõna võisid võtta ainult Lõhmus ja Pärnpuu rohelise pliiatsi metoodikat kasutades, vastu puksis pisike opositsioon. Nüüd vast nii vakka ja kuss ei olda sest oma huvisid tuleb kaitsta.