Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Ööpäeva jooksul analüüsiti 18 läänlase koroonaviiruse teste, millest üks ehk 5,56% oli positiivne.

Üle Eesti analüüsiti 3229 testitulemust, millest 390 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 274 vaktsineerimata ja 116 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 245. Sama ajaga on Läänemaale lisandunud 50 nakatunut.

Üle Eesti on haigestumusnäit 529,9. Kõrgeim on näit Jõgevamaal (1241) ja madalaim Hiiumaal (150).

Hommikuse seisuga vajab sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 161 inimest. Kokku on haiglas 195 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest on vaktsineerimata 139 ehk 71,3% ja lõpetatud vaktsineerimiskuuriga 56 ehk 28,7%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 20 uut haigusjuhtu. Suri kaks koroonaviirusega nakatunud inimest: 74-aastane mees ja 92-aastane mees.

Ööpäeva jooksul manustati 2018 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 359 979 doosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 66,7%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Varoona
2 aastat tagasi

Kas teate, miks koroonavaktsiinid trombe tekitavad? Meie veresoonte rakud on loodud siledateks, et veri saaks vabalt voolata ja verelibled ei saaks vigastatud. Vaktsiini ogavalgud lähevad mööda organismi laiali. Need jäävad pidama ka veresoonte rakkudesse, muutes need karedaks. Vereliistakud reageerivad sellele kui veresoone vigastusele ja asuvad kambakesi kaitsepositsioonile, et auku kinni mätsida. Aga noh, auku ju tegelikult pole. Sealt need trombid tekivadki. Kurb on see, et seda ogavalku kahjuks kehast välja enam ei saa. Meil on vaid valida, kas jätkame ogavalgu manustamist iga poole aasta takka ja toome oma lõpu iga süstiga aina lähemale. Kas on keegi, kes selle teesi ümber… Loe rohkem »

Kirp
2 aastat tagasi

Haapsalus on kõik terved!
Haapsalu õhk on maailma parim

Lutikas
2 aastat tagasi
Reply to  Kirp

Nii on.

Kulla
2 aastat tagasi
Reply to  Kirp

Ei tea miks siis Haapsalu reovee viiruse hulk on päris suur? Kas süvariigi ametnikud käivad öösiti kotiga viirust vette segamas või on piisavalt varjatud nakatunuid kes seda potist pidevalt alla lasevad. Kumb on tõenäolisem?