Lääne maleva staabiülem läheb pensionile

Andra Kirna

andra@le.ee


Kaitseliidu Lääne maleva staabiülem major Jüri Bachman riputab esmaspäevast vormi varna ja hakkab pidama väljateenitud kaitseväelase pensionipõlve.
„Hakkan nüüd professioonalseks vanaisaks,” lubas 50aastane Bachman. „Võib-olla õnnestub ohvitseri kaks vasakut kätt ka õigeks pöörata ja mõni töö ära õppida,” lisas ta.
Bachman kinnitas, et tegevteenistusest lahkumine ei tähenda, et ta kaitseliidule selja pööraks, vaid ta jätkab organisatsioonis vabatahtlikuna, püüdes sel viisil kaasa aidata nii Lääne maleva kui ka Risti malevkonna arengule.
Bachman on kaitseväes ja kaitseliidus tegevteenistuses olnud 1995. aastast.
Lääne maleva pealiku Andres Välli sõnul ühendatakse staabiülema ja operatiivväljaõppe sektsiooni ülema koht ning seda ametit peab Lääne malevas Jüri Tõnisma. Tõnisma täitis staabiülema ülesandeid ka siis, kui Bachman vahepeal Pärnus töötas, aidates üles ehitada Lääne maakaitseringkonna staapi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
penskar
2 aastat tagasi

Hästi!