Šampooni valimine rasustele juustele

Rasustele juustele õiged šampoonid

Ilmselt olete olnud või olete olukorras, kus teie juuksed on liigselt rasused ning sooviksite sellest vabaneda. Sellisel juhul peate on teil vajalik hankida šampoon rasustele juustele, mis aitab need mured lahendada. Valimine võib alguses tunduda küll keerukas, kuid peale minimaalset uurimist, leiate tooted, mis sobivad ideaalselt teie juustega. Kindlasti olete pannud tähele, et erinevatel šampoonidel on peal ka erinevad tähised, mis annavad teada, millistele juustele need mõeldud on. Antud olukorras vale toote kasutamine toob endaga kaasa tulemuse, mis teid ei rahulda ning tekitab pigem segadust. Alati on mõistlik osta kvaliteetne toode, mille usaldusväärsuses ei pea kahtlema. Tihti kipuvad soodsad tooted olema kasutud ning aita probleemi lahendada.

Miks on korrektne toote valik oluline

Olukorras, kus teie juuksed on liiga rasused, soovite sellest vabaneda. Enne, kui saate seda teha, peate aga leidma endale sobiva toote. Toote valimisel tuleb hoolikalt järgida pakendi peal olevaid kirjeldusi ning lähtuvalt sellest valida ka toode. Kui valite toote, mis ei ole mõeldud rasustele juustele, siis kahjuks ei saa te ka lahendust enda probleemile, ning peate ostma peatselt uue šampooni. Loomulikult on mõistlik valida šampoon rasustele juustele apteegist, sest sellisel juhul saate olla kindel, et tegemist on tootega, mis tõesti aitab. Rasused juuksed võivad põhjustada ebameeldivust teile ning samuti teie kaaslastele. Enda välimuse eest hoolitsemine on oluline.

Millest tekib juustesse rasu

Lühidalt öeldes on tegemist keha reaktsiooniga, mille käigus soovib keha kaitsta peanahka soovimatute välismõjutajate eest. Juuste all paiknevad juuksekraatid ning selle all rasunäärmed, mis ongi paik, kus rasu toodetakse. Samuti võib olla rasu tekkimine tingitud stressist, ülekaalust või muust hormonaalsest häirest. Kuna valikuid on palju, siis ei ole alati võimalik kohe määrata, millest see tingitud on. Kõige lihtsam viis on hakata järjest välistama erinevaid tegureid, ning lõpuks jõuate ka asja tuumani. Samuti võib põhjuseks olla juuksepesu liiga kuuma veega või hoopis föönitamine liiga lähedalt.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
see bisnis
2 aastat tagasi

naftaga peapesemine on alles hiljaaegu välja mõeldud, kümneid tuhandeid aastaid pesti pead aga ilma naftata ja saadi kenasti hakkama