Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu

Koroonatestimine. Foto: Malle-Liisa Raigla
Koroonatestimine. Foto: Malle-Liisa Raigla

Ööpäeva jooksul analüüsiti 60 läänlase koroonaviiruse teste, millest üks ehk 1,67% osutus positiivseks.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 63,6. Eestis keskmiselt on näit 56,1.

Üle Eesti analüüsiti ööpäevaga 3832 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 56 ehk 1,5% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 21 inimesel. 15 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 12, Pärnumaale kuus, Raplamaale viis, Tartumaale kolm, Saare- ja Lääne-Virumaale kaks ning Võru- ja Läänemaale üks uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Kolmel positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Ööpäeva jooksul avati haiglates neli uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 52 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 67 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 35 inimest (67,3%). Ööpäeva jooksul uusi surmajuhtumeid ei registreeritud.

Ööpäeva jooksul manustati 14 111 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 536 363 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 379 803 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 49,5%.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments