Lääne Elu paberleht teisipäeval, 23. märtsil

Lääne Elu

info@le.ee

Nõva kool ei suuda ministeeriumi nõudeid täita
Kümme kuud pärast ettekirjutuste tegemist on Nõva kooli kooli dokumendid endiselt korrast ära, õpetajad ei vasta nõuetele ja õppekava ei täideta.
Nõuded on täitmata vaatamata sellele, et ministeerium on koolile mitu korda ajapikendust andnud, seekord 1. septembrini. Tegevusplaani, kuidas nõuded kavatsetakse täita, peab Lääne-Nigula vald esitama juba tulevaks kolmapäevaks.

Haapsalu kuursaali pitsid püsivad veel sajandi
Haapsalu kuursaali pitskaunistusi restaureeritakse Hiiumaal Käinas. Töömehed lubavad, et juba korda tehtuna püsivad need kindlalt veel sajandi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Huumoriklassika!
3 aastat tagasi

Ärge tehke nalja. Minu mälu järgi lasti eelmine pikaajalisem direktor lahti selle eest, et julges küsida kooli eelarve kohta infi. Lasti lahti usalduse kaotamise tõttu.
Nüüd siis niisugune lugu ja suur usaldus.

Küsimus
3 aastat tagasi

Kool annab juba hetkel tööd 15 – 17 ? inimesele. Mitmele inimesele hakkab sadam tööd andma lähema 5 aasta jooksul ?

hehh
3 aastat tagasi
Reply to  Küsimus

kunagiste suurte plaanide järgi 3-le 😀

Teine kohalik
3 aastat tagasi

Nõval on 3 kalameest ja vald ehitab mitmekümne alusekohaga sadamat?! Katsuks ka ikka normaalseks jääda!

Kohalik
3 aastat tagasi

Nõva koolis 15 õpilast ja tahetakse põhikooli kohalike poolt?! Katsume ikka normaalseks jääda!

hehh
3 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

ma ütleks, et see ongi päris normaalne kui kohalikud tahavad oma lastele head kooli, mis ei asu 40 km kaugusel. kunagi see oli hea kool, lapsigi oli rohkem, L-N vald ja 3 aastat olematuid juhte (nii see kohatäitja-päästeametnik kui praegu Kallas), on teinud kõik endast oleneva, et seis just selline oleks …

Seda et
3 aastat tagasi

Jälle Nõva, Läänemaa häbiplekk

Nõva on kõva kant
3 aastat tagasi
Reply to  Seda et

Probleem ei ole mitte Nõvas või Nõva Koolis vaid poliitikutes, kes üritavad kohalikest külmalt üle sõita: Mikk Lõhmus, Neeme Suur, jne. Kohalikud lihtsalt osutusid ootamatult kõvaks komistuskiviks… On kätte jõudnud aeg kohalikega ARVESTADA, ülesõitmine ei tööta!

Teerull ribadeks!
3 aastat tagasi

Eheee!

Nõva kool
3 aastat tagasi

On ju selge,et pole olnudki plaanis asju korda teha.Vald ootab lihtsalt,et ministeerium kooli kinni paneks.Direktor on super ülbik,kes ainult asja rohkem p keerab.Kui lihtne tööinimene oma tööga hakkama ei saa,siis saab kohe kinga aga see vend istub juba aastaid oma troonil ja midagi ei juhtu.

pätikamp
3 aastat tagasi
Reply to  Nõva kool

muud nime ei oska sellistele katusepakkujatele pakkuda, kes kaitsevad sellist nn. libadirektorit, kes pole aasta jooksul suutnud nõutavaid dokumente korda teha. Kas seadusi Eesti Vabariigis ei peagi täitma? Mida peavad tundma korralikult töötavad direktorid, mis on selle taga- kas Kallas on tõesti koputaja, nagu on läbi kõlanud. Muudmoodi on raske seletada vallavanema vastuseid Kallase töö kohta, mina olen rahul. Kallas ise tunneb ennast ülbelt kindlana- häbi kuubis, et kogukond peab sellist luftipumpa kooli eesotsas taluma. Mida arvavad kooli õpetajad?