Haapsalu loosib elanikuks registreerijate vahel välja jalgratta

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu linnavalitsus. Foto: Malle-Liisa Raigla
Haapsalu linnavalitsus. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linn alustas tänasest 31. detsembrini kestvat linnaelanikuks registreerimise kampaaniat, kus registreerunute vahel loositakse välja jalgratas.

Loosimises osalevad kampaaniaperioodil end Haapsalu elanikuks registreerinud inimesed, kes on linna elanikeregistris ka 10. jaanuaril.

„Haapsalu linn ootab registreerima inimesi, kes pole end Haapsalus elades jõudnud veel elanikuks vormistada või on linnaelanikuks registreerimise otsust mingil põhjusel edasi lükanud,” ütles Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus.

Ta selgitas, et täpne ülevaade elanikest aitab linnal paremini elukorraldust planeerida. „Linna suurimast tuluallikast, üksikisiku tulumaksust, pakutakse ju teenuseid kõigile linnaelanikele. Samuti kasutatakse üksikisiku tulumaksu tänavate korrashoiuks, teede talihoolduseks valgustuseks ning lasteaedade ja koolide ülalpidamiseks. Tänu suuremale maksulaekumisele on linnal võimalus teha rohkem investeeringuid elukeskkonna parendamiseks,” ütles Parbus.

Auhind loositakse välja jaanuari lõpus toimuval Haapsalu linnavolikogu istungil. Elanikuks registreerimise kampaaniatega alustas Haapsalu linn kaheksa aastat tagasi.

Info kampaania tingimuste ning linnaelanikuks registreerimise kohta on võimalik saada Haapsalu linna kodulehelt www.haapsalu.ee

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pamp
3 aastat tagasi

Jalgrattaga saab siit kiiremini jalga lasta, kui jala.

Jjj
3 aastat tagasi
Reply to  Pamp

nii hull elu kohe, et peab mida rutem seda parem minekut tegema? Eks inimene peabki vahepeal keskkonda vahetama, siis saab alles aru, kui armas kodu on.

Märt
3 aastat tagasi

Võinuks loosida välja hoopis Peetrikese

ratta
3 aastat tagasi

võib võtta linnavalitsuse juurest

Lugeja
3 aastat tagasi

Kolm sõpra Prostokvašinost. Seal jagati ka poisikese vastu jalgrattaid.