Tarekese lasteaias oli rahvuste päev

Lääne Elu

info@le.ee

Tarekese lasteaias oli rahvuste pidu. Foto: erakogu
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12
Tarekese lasteaias oli rahvuste pidu. Foto: erakogu

18. novembril toimus Haapsalu Tarekese lasteaias traditsiooniline rahvuste päev, millega lasteaed tähistas ka oma sünnipäeva.

Rahvuste päeval kehastus iga rühm ühe riigi esindajateks ning esitas nende laulu või tantsu. Sel aastal valiti esindavateks riikideks India, Ameerika Ühendriigid, Holland, Šotimaa, Argentiina ja Norra. Lasteaia juhtkond kehastas Gröönimaa inuitte.

Peoks ettevalmistamine nõudis nii lastelt, õpetajatelt kui lapsevanematelt tõsist tööd ja palju aega, sest peoks valmisid spetsiaalsed kostüümid.

Koroonaviiruse ohu tõttu oli lasteaed sunnitud veidi muutma oma peo formaati. Nii ei saanud peol osaled lapsevanemad ega ka kõik rühmad korraga saalis olla. Teiste rühmade tegemisi sai hiljem vaadata videost.

Ege Tatarmäe

Fotod: lasteaed

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments