0

Läänemaale lisandus kaks koroonaviirusega nakatunut (täiendatud 12.16)

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4944 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 349. Läänemaale lisandus kaks viirusega nakatunut – üks mees ja üks naine.

Ühe Läänemaa uue nakkusjuhtumi allikas pole teada, teise juhtumi asjaolud on selgitamisel. Terviseameti jälgimise all on Läänemaal ettevõtte kolle, kus on kuus nakatunut.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 205 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 75 uut ning Tartumaale lisandus 18 uut positiivset testi tulemust. Pärnumaale lisandus 17 ning Viljandimaale ja Lääne-Virumaale kuus uut nakatunut. Valgamaale lisandus neli ning Jõgevamaale, Võrumaale, Raplamaale, Läänemaale ja Saaremaale kaks uut nakatunut. Hiiumaale, Järvamaale ja Põlvamaale lisandus juurde üks uus viirusekandja. Viiel positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 270,51, Läänemaal on see näit 107,6.

Hommikuse seisuga vajab haiglaravi 146 inimest, kellest seitse on juhitaval hingamisel. Ööpäeva jooksul suri koroonaviirusesse nakatunud 91-aastane naine. Kokku on Eestis surnud 88 koroonaviirusesse nakatunud inimest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz