2

Haapsalus ja Lihulas näeb komöödiateatri etendust

Lääne Elu

info@le.ee

Pille Pürg doktor Vassiljevi rollis. Foto: komöödiateater
Pille Pürg doktor Vassiljevi rollis. Foto: komöödiateater

3. novembril näeb Haapsalus ja 4. novembril Lihulas komöödiateatri etendust „Kutse juubeliks!”, mida mängib Pille Pürg.

Pille Pürg on tuntud paroodianumbrite mängijana. Seekord on etenduses „Kutse juubeliks!“ lavale tulemas kümme Eesti prominenti: Edgar Savisaar, Erik Orgu, Marina Kaljurand, Brigitte Susanne Hunt, Mart Helme, Sünne Valtri, Yana Toom, Urmas Sõõrumaa, doktor Vassiljev ja Liis Haavel.

Pürg valmistub juba aegsasti oma peoks ja see kõik algab otse vaatajate pilgu all. Keda kutsuda Eesti kuulsustest, kui lauas on vaid viimased vabad kohad jäänud? See on keeruline ülesanne ja vajab teatripubliku abi. Pürg räägib, milline ta juubel välja peaks nägema, kes sinna peaks tulema ja keda ta iialgi sinna ei kutsuks – olgu kingitus ümbrikus kui suur tahes. „Kutse juubeliks!“ etendusi näeb 3. novembril Haapsalu kultuurikeskuses ja 4. novembril Lihula kultuurikeskuses algusega kell 19.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
juss
juss

Mitte Sünne vaid Synne! Häbi teil olgu!

Ville Sülg
Ville Sülg

Parem kui ei tuleks. Väga lahja etendus aga eks leidub sinnagi veidike publikumi. 😄

wpDiscuz