Galerii: Haapsalu noored vehklejad võtsid kaksikvõidu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

(Vasakult): Peeter Nelis, Joonas Laanesaar, Oskar Pisnenko, Julja Trynova, Anneli Proosväli ja Helen Nelis-Naukas. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 35
(Vasakult): Peeter Nelis, Joonas Laanesaar, Oskar Pisnenko, Julja Trynova, Anneli Proosväli ja Helen Nelis-Naukas. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval Haapsalus toimunud Eesti meistrivõistlustes epeevehklemises võtsid U-14 klassis kaksikvõidu En Garde noored vehklejad Julja Trynova ja Anu Proosväli. Ka noormeeste kuld tuli koju – selle võitis Oskar Pisnenko, Joonas Laanesaar sai pronksmedali.

Treener Helen Nelis-Naukase sõnul vehklesid Trynova ja Proosväli väga hästi.
Poolfinaalis võitis Proosväli Polina Kapitonenkot (SBSK Draakon) 15:11 ja Trynova täpselt sama tulemusega Ksenja Pärlinit (Tartu Kalev). Finaalis käis niisiis duell kahe tiimikaaslase vahel, millest väljus võitjana Trynova tulemusega 15:5.

Eriti kuumaks kujunesid aga noormeeste matšid, kus ka En Garde noormeestel oli olemas võimalus võtta kaksikvõit. Paraku jäi Laanesaar väga põnevas matšis lõpuks 13:15 alla Nikita Kozlovile (Irem) ja pidi leppima kolmanda kohaga.
Poolfinaalis alistas Pisnenko Airon Kindlus Aigro (Le Glaive) 15:14 ja finaalis Kozlovi 15:8.

Naiskondliku kulla tõid samuti koju En Garde tütarlapsed, alistades klubi Tallinna Mõõk tulemusega 45:41.

Meeskondlikus võistluses jäid noormehed alla Tallinna Mõõgale 45:43.

Fotod: Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
einoh
3 aastat tagasi

Õnnitlused kõigile, eriti Taebla noormehele!