0

Töölaagrilised koristasid Haapsalut

Täna lõpeb Haapsalus kaks nädalat kestnud töölaager.

Haapsalu noorte huvikeskuse direktori Reelika Enderi sõnul tegid töölaagrilised puhtaks promenaadi – alustades laste mänguväljakust ja lõpetades Poska käiguga. Samuti sai prügist puhtaks Vasikaholmi rand ja vana kalmistu. Promenaadil ja kalmistul laagrilised rohisid. „Noored said väga suure kiituse osaliseks, et tegid nii korralikult ja pühendumisega,” ütles Ender.

Nooremad laagrilised, kuni 13aastased valmistasid korjatud looduslikest vahenditest kompositsioone, mida näeb Vasikaholmi rannas, promenaadil ja krahviaias. „Noortel on väga lennukas fantaasia ja tõesti kõik kompositsioonid on väga huvitavad ja põhjalikult väljamõeldud,” ütles Ender.

Ender lisas, et noored leidsid laagrist uusi sõpru ning tagasiside laagrile oli positiivne. „Julgemad avaldasid arvamust, et soovivad kindlasti ka järgmisel aastal osaleda,” lisas Ender.

Laager lõpeb täna staadionil mullipallidega mängides. Mullipallidesse saab sisse ronida ja end nendega veeretada.

Kokku osales laagris 61 11-17aastast noort. Üks noor sai töölaagris osaleda ühe nädala.

Noored töötasid päevas kuni neli tundi ja teenisid miinimumtunnitasu ehk 3,48 tunnis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz