Lääne Elu paberleht neljapäeval, 28. mail

Lääne Elu

info@le.ee


Sukles andis taas Sorainenilt tellitud analüüsi asjus aru

Haapsalu linnavolikogu revisjonikomisjon esitas taas linnapea Urmas Suklesele arupärimise, miks kulutas linnavalitsus raha, et lasta advokaadibürool Sorainen analüüsida Haapsalu Linnahoolduse sõidukihanget.

Õiguskantsler nõuab Haapsalu lasteaedade sulgemise kohta linnalt aru

Haapsalus on pärast eriolukorra lõppu avatud vaid kaks lasteaeda – Endla tänaval asuv Päikesejänku ja Põllu tänaval olev Tareke.
Et kolm Haapsalu lasteaeda on pärast eriolukorra lõppu endiselt suletud, on teinud pahaseks lapsevanemad ning selle kohta on selgitust nõudnud õiguskantsler.

Okase muuseum avab hooaja perenäitusega

Mari ja Uno Roosvalti ühisnäitus „Jäljed Maarjamäel” sündis juhuse tahtel ja annab läbilõike kunstnikepaari elust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postinaine
3 aastat tagasi

Tõrukese lasteaeda tuleb 1 erivajadustega laste rühm veel. Kokku siis 2 rühma.

Kas ikka tuleb
3 aastat tagasi
Reply to  Postinaine

Tahetakse, aga kas ka kinnitatud?
Pedagoogide puudus on niigi tavarühmadeski, erivajadustega rühmadesse tuleb rohkem õpetajaid võtta/tugiisikuid.
Linnale pidavat see kole kulukas olema

Lapsevanem
3 aastat tagasi

See kõik on üks suur nalja number ümber lasteaia teema. Siit-sealt kuuled ja näed veel lisaks. Teatud lasteaia juhataja ei suuda isegi lastevanematega viisakaks jääda. Läbi lillede öeldakse, et mis viga saate ju maksuvabastust jne( Seda nii eliis’is kui fb gruppides )Mida annab mulle kokkuhoid kohamaksu ja toiduraha näol kui ma ei saa tööl käia ja teenida? Ja ma saan aru, et riigipalgal kuni septembrini on hea istuda kodus aga see ei tähenda, et ka kõikidel lastevanematel ka see võimalus on. Miks ma pean muretsema selle pärast kuhu ma homme oma lapse hoiule viin, kui mul on linna poolt lasteaia… Loe rohkem »

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Lapsevanem

Paljud vanemad ei julgegi LV poole pöörduda oma hädaga, sest paraku meie linn……blablablaaa! Ära hala, kui ise möku!

Naljanina
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Tundub, et kellelgi kõik hösti 😀 oleks sinusuguseid aint rohkem…

Nimi
3 aastat tagasi
Reply to  Lapsevanem

Lasteaiatöötajad samamoodi palgata puhkusele saata ja eks siis paistab kui kiirelt tööle tagasi kiputakse. Hea on ju kodus istuda ja suve nautida kui raha tiksub.

Teele.
3 aastat tagasi

Tõrukese lasteaia majas on väga väikesed rühmatoad. Haapsalu linna lasteaedadest kõige väiksemad. Iga rühma jaoks ongi ainult 1 tuba, seal nad mängivad, söövad, magava, õpivad..jne. Kui kohal on 20 last toas korraga, ei mahu nad korralikult magamagi, kuna voodid jooksevad mõlema seina äärest keskele kokku nii, et seal vahelt enam läbi kõndimagi ei mahu ka mitte ükski laps. Kui laps soovib puhkeajal tualetti minna, peab ta teiste laste kõige alumistesse vooditesse astuma. Teise korruse rühmades ei mahu lauadki rühmatuppa ära, vaid lapsed peavad nn. üksteise seljas elama pikad päevad. Sest kellegil pole kusagil ruumi ollagi. On olnud ka nii, et… Loe rohkem »

Covid
3 aastat tagasi

Nüüd on jõudnud asi juba õiguskanstlerini! Kas ei oleks õige aeg maksta preemiat haridusnõunikule? Miks peab ilus Haapsalu linn suplema kellegi tegemata töös ja tundma häbi?

Valija
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

Aga valimispäevaks unustame kõik ära ja jätkame samas vaimus.

Pahane elanik
3 aastat tagasi

Kõige haigem on veel see, et Tõrukese lasteaeda tulevad erivajadusega lapsed, kuhu kuradi kohta kõik tavalapsed mahutatakse? Kõige pealt paneme eralastehoiu kinni ja nüüd veel Tõukese lasteaed. M.E. Täht võiks LV kohalt kõrvaldada, kui ta oma tööd korrektselt ei tee, tel. ja emailidele ei vasta, mis kurat seal LV üldse toimub?