Hannes Rumm: põllumajanduse päästavad Austraalia võõrtöölised

Kui Eestis räägitakse põllumeestest, siis esiteks kerkivad silme ette eelmise sajandi kaheksakümnendate traktoristid siniste Belaruside roolis ning rekordlüpsjad „Aktuaalse kaamera” saadetest.

Teiseks meie kaasaegsed, 50–60aastased asjalikud inimesed, kelle selja taga sõidavad sadu tuhandeid eurosid maksvad põllutöömasinad või kõrguvad supermoodsad laudad, milles igale lehmale koostab isikliku toidusedeli arvutiprogramm.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Agu
3 aastat tagasi

Nüüd oli küll natukene võtnud.

juss
3 aastat tagasi

Põllumajanduse päästavad Austraalia võõrtöölised! Kes päästaks Eestimaa sotside käest?

Nimi (vabatahtlik)
3 aastat tagasi

“Ekre paakidesse kütust pumpamas” on ka H.Rumm ise. Artiklid mille ülesehituse skeem on, et süüdistusena kõlab: “Ekre tüüpi populistlikud parteid” ja lahendusena miks me ei tee nii nagu meie suured Euroopa eeskujud… Vaid kinnitavad, et seda tüüpi populistlike erakondade (pole raske aru saada milliseid jõude autor esindab) eestkõnelejatel polegi mõtteid kuidas selle maailmajao demograafiast ja omandatud abituse vohamisest tulenevaid probleeme lahendada. Tuevikuvisioon, et kõik (peale nullide lisamisega emiteeritud raha) vajalik, alates maskidest kuni töötajateni strateegilistes valdkondades, tuleb mujalt maailmast sisse tuua, pole see mis laseks optimistlikult tulevikku vaadata. Sellest saab aru iga mõtlev inimene. Nii paistab keegi kes pakub mingitki… Loe rohkem »

K.S
3 aastat tagasi

Kahju kohe, et Ukraina valitsus ukrisid ei luba enam meie põllumeeste sadu tuhandeid maksvaid traktoreid roolima… ja arvutis lehmi lüpsma…Siis jääks üle veel põllumees pehmeks rääkida…

Mnjah
3 aastat tagasi

Kaua LE propageerib mittemidagiütlevaid roolijoodikuid ja kinnimätsijaid? Kvaliteeti võiks ju meediaruumis tekitada. Äkki on juba aeg verevahetuseks…

Peoleo
3 aastat tagasi
Reply to  Mnjah

Le omanik on hr.Veske,kes on muidu ju tark mees. Aga arusaamatu on,miks ta laseb lehes pidevalt sotsidel möllata, kelle toetus on valimistel ja ärielus kaduvväike.

uimane
3 aastat tagasi
Reply to  Peoleo

Eks midagi tilgub ikka ju , niisama ei pidavat vares ka lendama …..

Aleks
3 aastat tagasi
Reply to  Mnjah

Sotsist alkohoolik ju Karnau isiklik sõber. Tänu sellele Rummil lehes stabiilne õigus ilkuda.