0

Lihula hooldekodu läks eile laustestimisele

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula hooldekodus said kõik testitud. Andres Hion
Lihula hooldekodus said kõik testitud. Andres Hion

Eile testisid Qvalitase arstikeskuse kaks meedikut Lihula hooldekodu kõiki töötajaid ja hoolealuseid – kokku 125 inimest.

Qvalitase valge auto pööras Lihula hooldekodu ette enne kella 11. Õue peal ootas testimist kümmekond kaitsemaskidega töötajat, kes olid lõpetanud öise vahetuse. Siis suundusid kaitseülikondades, prillide ja maskidega meedikud naiste ja seejärel meeste majja, et hoolealuseid testida. Kella kolmeks oli see tehtud. „Homme peaks juba tulemused teada olema, lõpeb see häiriv teadmatus, mis kogu aeg kuklas istub,” ütles Lihula hooldekodu hooldusjuht Tiiu Ella.

Testimine tekitas töötajais hirmu ja kergendust. „Ei ole vaja karta, ei ole hullu,” rahustas testimiselt tulnud Tuuliki Leht, hooldekodu tegevusjuhendaja teisi õues ootavaid töötajaid.

Kõige rohkem peljanud töötaja pälvis pärast testi andmist aplausi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz