Kriisiolukorras muutub Virtsu-Kuivastu liini  sõiduplaan

Parvlaevad Tõll (vasakult), Piret ja Regula Virtsu sadamas. Foto: TS Laevad
Parvlaevad Tõll (vasakult), Piret ja Regula Virtsu sadamas. Foto: TS Laevad

Saaremaa kriisikomisjoni ettepanekul vähendab  TS Laevad Maanteeameti otsusel laevareise Virtsu-Kuivastu liinil.

TS Laevad juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul teeb TS Laevad  omalt poolt kõik, et ühendused saartega oleksid tagatud ka eriolukorras. ”Maanteeameti ja Saaremaa kriisikomisjoni ühisotsus on mõistlik vähendamaks parvlaevade liiklustihedust ja seeläbi viiruse levikut saarte ja mandri vahel, aga ka meie laevaperede ja kaldapersonali hulgas. Eriolukord nõuab meilt kõigilt mööndusi.”

Uue sõiduplaani kohaselt toimub esmaspäevast reedeni nii Virtsust kui ka Kuivastust 10 väljumist päevas. Laupäeval on mõlemast suunast 8 ja pühapäeval 7 reisi.

TS Laevad teavitab ärajäänud reisidele pileti ostnud inimesi  ning palub neil valida uued reisid. Eriolukorra perioodiks soetatud piletid saab reisist loobudes tagastada teenustasuta.  Uus sõiduplaan hakkab kehtima esmaspäevast, 16.märtsil kella 12:00-st ja vaadatakse üle kahe nädala pärast.

„Pingutame üheskoos, et eriolukord jääks lühiajaliseks ning mõjud ja negatiivsed tagajärjed saarte inimestele ja heaolule võimalikult väikeseks! Loodame reisijate mõistvale suhtumisele ning saame ehk juba õige pea taastada tavapärase liikumise saarte ja mandri vahel,“ lisas Jaak Kaabel.

TS Laevad palub reisijatel tutvuda muudetud sõiduplaaniga praamid.ee veebilehel või mobiiliäppis ning jälgida, et vastavalt eriolukorras kehtivale korrale on lubatud pääs parvlaevale.   Rohuküla-Heltermaa liinil kehtib varasemalt väljakuulutatud sõiduplaan.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments