Kütusehind võib langeda 1,2 euroni

Foto: Arvo Tarmula
Kütusehind võib langeda 1,2 euroni. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäevane naftahinna järsk langus Eesti tanklates sama kiiret langust ei too, prognoosisid ERR-iga rääkinud kütusemüüjad.

Tänaste maailmaturu hindade püsides võib hind langeda 1,2 euroni, kuid kiiret langust kuni euroni või alla selle ei tasu loota.

Eesti tanklates oli bensiin 95 hind jäänud reedesele tasemele ehk 1,299 eurole liitri eest. Samas tähendas maailmaturu hindade 30-protsendine kukkumine, et nii madalal polnud nafta hind olnud alates 2016. aastast. Toona maksis kütuseliiter Eestis vähem kui euro. Alexela juhatuse liikme Alan Vahti sõnul taolist langust ette pole näha.

„Hetkel on maailmaturuhinnad tasemel, mis võiksid Eesti tanklatesse tuua bensiini ja diislikütuse hinnad umbes 1,2 eurot liitrist,” ütles Vaht esmaspäeva pärastlõunal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Haapsalu tanklad
4 aastat tagasi

Haapsalu kütuse hinnad tõusevad või langevad just nii palju kui 4 Uuemõisa tankla juhid koos otsustavad. Kõigi 4 tankla hinnad muutuvad üles või alla minuti täpsusega. Kõigil täpselt ühtemoodi.

Tiiu
4 aastat tagasi

Tallinnas samuti, aga hea, et vähemalt kartellikokkuleppeid ei ole! Ha-ha-ha…. Hästi lahe oli kuulata uudistes mingi aeg tagasi Alexela kõneisiku kommentaari küsimusele, et miks Eestis hind tunduvalt kõrgem, kui naabritel… SELLEPÄRAST,ET EESTIS ON NII SUUR KONKURENTS………………

Postimees
4 aastat tagasi

Minu seisab ja tõuseb ka.. Mitte ei lange…

A.A.
4 aastat tagasi

Lätis on ilma koroonata 1,2 🙂

Sass S
4 aastat tagasi

Aga kui maailmaturul juhtub tõusma siis saab küll meitel juba järgmine päev tõsta .

K.S
4 aastat tagasi
Reply to  Sass S

No täna on võrreldes eilsega tõusnud… Niiet meie kartellil on põhjus hinda tõsta jälle olemas…
.

diisel
4 aastat tagasi
Reply to  K.S

Tore pealkiri artiklil ,kuigi ajakirjanik nii arvab, ei juhtu seda siiski.Elu on tõestanud