0

Tajaali kinnistu ja lähiala detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalikule väljapanekule suunamine

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavolikogu võttis vastu 20.02.2020 otsusega nr 5 Tajaali kinnistu ja lähiala detailplaneeringu, Saunja külas (ca 1,7 ha), Lääne-Nigula
vallas, Lääne maakonnas.
Planeeringu eesmärgiks on Tajaali kinnistu arendamine ja vajalike tingimuste loomine ühe eluhoone, abihoone ja tiigi rajamiseks. Planeeringulahendusega on kavandatud Tajaali kinnistu arendustegevus väljapoole ehituskeeluvööndit ja see ei muuda kehtivat Oru valla üldplaneeringut. Edasine menetlusõigus on Lääne-Nigula vallavolikogu otsuse nr 5 alusel Lääne-Nigula vallavalitsusel. Detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 9.–22. märtsil 2020 vallamajas, Taebla alevik, Haapsalu mnt 6 vallavalitsuse tööajal ja valla veebilehel http://www.laanenigula.ee/
menetluses. Väljapaneku ajal on võimalik kõigil isikutel esitada planeeringulahenduse kohta kirjalikke arvamusi.

Lääne-Nigula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz