Nädalavahetusel selguvad Eesti meistrid õhkrelvadest laskmises

Läänemaal on parim naiste püstolilaskja Kaidi Saarna. Foto: erakogu
Läänemaal on parim naiste püstolilaskja Kaidi Saarna. Foto: erakogu

Nädalavahetusel selguvd Männiku lasketiirus Eesti parimad õhkrelva laskjad, võistlustel osaleb seitse Läänemaa sportlast.

Võistlusele pääses igast relvaliigist 20 paremat. Kõige tugevamalt on Läänemaa esindatud naiste püstolis. Pingerivi juhib Kaidi Saarna 573 silmaga, kellel on ette näidata meistritiitelgi aastast 2002.

9.tulemusega on tabelis Triin Kuusik 554 silmaga. Tema on valitsev Eesti meister. 18.tulemusega 542 silma pääses võistlustele ka Kerli Neljas. Temal täiskasvanute medalid puuduvad, kuid see eest on ta tulnud mitmekordseks juuniorite meistriks.

Meeste püstolis on tulemused nelja relvaliigi võrdluses kõige tugevamad. Juhib Euroopa medali omanik Peeter Olesk Põlvast 584 silmaga. Läänemaa parimana pääses edasi 13. Kohal olev Arles Taal lastes 563 silma. Elari Tahvinov on 17. kohal 560 silmaga.

Meeste püssis on 14.kohal hetkel Martten Tiitsma, kelle tulemus oli 596,9 silma. 19. kohaga on lõppvõistlusel endine meie laskur Marek Tamm, kes nüüd esindab Elva laskurklubi.

Naiste püssis pääses viimasena 20. kohaga võistlustele Eva-Liisa Saag.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments