Haapsalus õitsevad nurmenukud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalus õitsevad nurmenukud. Tiiu Kammiste

Tiiu Poolamäe pildistas läinud nädalal oma õuel Haapsalus Lehe tänaval õitsvat nurmenukku. „Mul kasvab nurmenukke aias väga palju, aga see on ainuke, mis õitseb,” rääkis ta maja ees õitsevast lillest. Poolamäe lisas, et paar aastat tagasi pildistas ta jaanuaris õitsvat võõrasema ja müürilille. „Aga nurmenukku pole küll nii vara näinud,” lisas ta.

Kuigi nurmenukk peaks tavaliselt õitsema mai algusest juuni keskpaigani, on tänavu õitsevatest nurmenukkudest teateid ka mujalt Eestist. Lisaks ebatavaliselt vara õitsevatele lilledele on sotsiaalmeedias jagatud postitusi teistestki kevadekuulutajatest, nagu sinililledest, nastikutest, näsiniintest, lumelilledest jms.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments