Hannes Rumm: Jüri Ratase kiire kukkumise aasta

Hannes Rumm. Foto: Arvo Tarmula

See Jüri Ratas, kes alustas 2019. aastat, oli hoopis teine poliitik kui see Jüri Ratas, kes aasta lõpetab.

Jaanuaris võis Ratas hommikul habet ajades endale peeglis rahulolevalt otsa vaadata – ta oli valitsusjuht, kes oli muutnud ühe Eesti suurematest erakondadest valitsuskõlblikuks. Ta oli üllatavalt kobedalt hakkama saanud Isamaa ja sotsidega sõlmitud valitsuse juhtimisega. Ta oli end edukalt tõestanud isegi välissuhtluses, mida kroonis Eesti ajalooline eesistumine Euroopa Liidus. Ta lootis igati põhjendatult võita riigikogu valimised.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

Keda huvitab selle kärakavenna arvamus ?

naine
4 aastat tagasi

kui valitsusele oleks antud rahu,oleks ta ka oma tööd teinud ja mitte kakelnud…küsiks parem,kes ei anna rahus töötada ja miks ……

Tiit
4 aastat tagasi

Rumm ise on vist pikalt ja kõrgelt kukkunud, et sellist jama ajab. Eestil on praegu kõigi aegade parim Peaminister ja valitsus ja nii jääb! Las koerad hauguvad, karavan liigub ikka edasi, on siin paslik öelda…

Mnjah
4 aastat tagasi

LE võiks nüüd olla esimene moraalne majakas Eesti meediaruumis ning ei laseks “eetrisse” ühiskonnas hukkamõistu saavutanud indiviide. Kalamälu paranemine võiks ajakiejanduses parem olla ning ka meedia võiks näidata ise, et on isepuhastuv süsteem! Roolijoodiklus ja selle kinnimätsimine on asjaolud, mis välistaksid antud isiku meediaruumis sattumise veel pikaks ajaks ja seda meedia enda poolt. Kahjuks on ka LE ere näide, et on võrdsed ja veel võrdsemad ehk kes teid enam usub vaba ja sõltumatu ajakirjandusena?

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Mnjah

Mulle see mõte meeldib. Ajakirjandus ei peaks promoma inimesi, kes on rikkumistega vahele jäänud ja karistada saanud. Sellised ei tohiks teistele moraali lugeda. Aga nohh, kust me neid puhtaid leiame?

Mis
4 aastat tagasi

pada sa nüüd paned, Hannes?

Eiku
4 aastat tagasi

Alkohol ja rool ei käi kokku!

kodanik
4 aastat tagasi

Tõeliselt hale artikkel. Valistus pole peale kaklemise tõesti suurt midagi teinud, aga selle vähese hulgas on paar sotside prohmakat, mis ära lapiti. Sotsid seevastu ei oska isegi opositsioonis olla.

nonii
4 aastat tagasi

Aitäh, Hannes! Andsid nüüd lõpuks ka oma panuse. Veidi hilja küll, aga parem hilja kui jne. Püüame mitte unustada kui jälle võimule saame.

Mann
4 aastat tagasi

Rumm ära üldse unista,
rehvsotsid valitsusse iialgi ei saa!

majaomanik
4 aastat tagasi

Kui sotside leht sotse ei avalda,siis keda veel?