Lasteraamatukogus kohtub illustraator Kristi Kangilaski lugejatega

Kristi Kangilaski. Foto: erakogu

Teisipäeval kell 12 kohtub illustraator Kristi Kangilaski lasteraamatukogus lugejatega. Kohtumisele järgneb töötuba, kus on võimalik kunstniku juhendamisel ise illustratsioone luua.

„Olen joonistamist armastanud nii kaua, kui ma ennast mäletan. Vahepeal tegi elu erinevaid keerdkäike, kuid lõpuks jõudsin ikka välja selleni, millest alati hirmsasti unistasin – raamatute illustreerimiseni. Esimene raamatutäis pilte sai tehtud mu oma teksti juurde, sest kirjutada meeldib mulle vaat et niisama palju, kui joonistada,” ütles Kristi Kangilaski.

Kangilaski on illustreerinud kaks enda kirjutatud raamatut – „Päike läheb puhkusele” ja „Tuvi ei taha saia” ning seitse teiste autorite kirjutatud raamatut. Kunstniku tööd olnud näitustel Eestis, Itaalias, Lätis, Poolas, Saksamaal, Slovakkias, Soomes, Ungaris, Valgevenes, Venemaal ja Ühendkuningriigis.

Grupiga saabujad peavad end registreerima helistades lasteraamatukokku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments