0

Laulu- ja tantsupeo tuli jõuab täna Haapsallu

Täna peetakse tule siiajõudmise puhul maha rahvapidu, milleks harjutati pühapäeval. Arvo Tarmula

XXVII laulupeo ja XX tantsupeo „Minu arm” tuli liigub täna Läänemaal.

Kell 10 saabub tuli Haapsalu Veskiviigi sadamasse, liigub seejärel ringi Haapsalus ning jõuab kella üheks päeval Asukülla.

Edasi liigub tuli marsruudil Saanika – Võnnu ning jõuab orienteeruvalt kell 17.30 uuesti tagasi Haapsallu. Hilisõhtul sõidab tuli lahtise autoga marsruudil Haapsalu – Saanika – Ehmja – Martna. Tule täpset liikumist saab jälgida veebilehel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz