Reili Rand: pean oma eeskujuga julgustama naisi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Reili Rand. Foto Harda Roosna

Hiiumaa vallavanem Reili Rand saab riigikokku niikuinii, sest asub sotside nimekirjas 11. kohal.

Tulite Tallinnast, lähete kohe pärast intervjuud Haapsalust laeva peale, et sõita Hiiumaale. Mida tund ja 15 minutit merel teie jaoks tähendab?

See tähendab kohustuslikku aega, mida ma pean alati teekonnale juurde arvestama. See on aeg, mida saab kasutada töötegemiseks ja hiidlastega suhtlemiseks. Tund ja 15 minutit teeb Hiiumaast Hiiumaa, sest aeg tuleb maha võtta, et jõuda kohale. See ei ole ainult halb.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hiidlane
5 aastat tagasi

Andrus Karnau, kuidas saate ennem valimistepäeva ütelda, et too või teine isik on kindlalt riigikogus ? Nagu hetkeseis näitab siis ei ole ju riigikogus.

noh
5 aastat tagasi

bikiinivormi on ka vaja näha eeskuju hindamiseks

tänapäeva
5 aastat tagasi

zoja kosmodemjanskajad

Tõe Tont
5 aastat tagasi

Huvitav, et naisi ässitatakse meessoo vastu, aga mitte näiteks pankurite vastu? Kes nende hädades süüdi on? Kas tavaline Eesti mees varastab riigikassast teie maksuraha?Kui kõik mehed üleöö ära kaoksid, kaua te ,naiskad siin ilmas vastu peaksite? Kui see juhtuks enne talve tulekut?

anne
5 aastat tagasi

Kulla plika kui sinu eeskujust lähtuda siis meil oleksid hullumajad noori naisi pilgeni täis sest kõik ei mahu valdasid juhtima.

Üks neist noortest naistest
5 aastat tagasi
Reply to  anne

Eks Anne sugused vingatsid on muidugi paremad eeskujud. Go! Reili