Reportaaž: valimiskampaania viis saapatallad alt

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Reformierakondlased Kalle Laanet (vasakul) ja Jaanus Ratas püüavad end meelde jätta väikeste meenetega. . Foto Arvo Tarmula

Reformierakonna seitsmeliikmeline ekipaaž tegi eile Läänemaale tiiru peale. Enne seda olid reformierakondlased sõitnud läbi Saare- ja Hiiumaa, ikka poe eest poe ette, sinna, kus inimesi võis kohata. Saaremaal oldi kolm päeva, Hiiu- ja Läänemaal saadi kummaski hakkama ühega.

„Valijate harjumused on muutunud,” nentis Reformierakonna kandidaat, riigikogu aseesimees Kalle Laanet. Enam polevat mõtet koosolekuid kokku kutsuda – nagunii keegi kohale ei tule. Järelikult tuleb ise valijate juurde minna, sinna, kus neid liigub. Kerge see ei ole – nädal aega ratastel, kümme tundi jutti, üle 2000 kilomeetri – nagu riigikogusse pürgijate ellujäämiskursus. Läänemaa ringsõit algas kell pool kümme Haapsalu kaubamaja parklas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments