Coopi sularahateenus ei vähenda esialgu konkurentide pangaautomaatide arvu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Eesti suurim jaekaubanduskett Coop hakkas käesolevast nädalast alates pakkuma kõigi 350 kaupluse kassadest üle Eesti sularaha väljamakse teenust. Pankadest konkurente see esialgu oma sularahaautomaatide võrgustikku ümber korraldama ei pane, vahendab ERR-i uudisteportaal.

Coopiga koostööd tegeva Swedbanki klientide jaoks kaupluste kassadest sularaha väljavõtmine teenustasuta.
Swedbanki kliendisuhete juht Ede Raagmets kinnitas, et sularahaautomaatide paiknemises ja hulgas Swedbank kohe suuri muutusi ei plaani.

SEB jaepanganduse juht Ainar Leppänen ütles, et pank panustab sularaha kättesaadavuse parandamisse lähiajal oluliselt sellega, et vahetab samm-sammult välja kõik oma sularahaautomaadid uute moodsamate ja töökindlamate automaatide vastu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
5 aastat tagasi

Ja mida ma selle 100 e teen, Kui automaadid kaotatakse ei ole võimalik kusagilt sularaha võtta.Tahaks näha neid poode kus inimesed hakkavad sularaha võtma, enamus maksab ju kaardiga.

Kodanik
5 aastat tagasi

Lhv võiks Haapsalusse ka ühe automaadi panna. Või tehku Seb pangaga koostööd.
Nii kaua kuni raha välja võtmine tasuline teiste jaoks ei torma keegi Coopi raha järgi.
Pigem saadetakse teised pangad pikalt ja minnakse Coopi.