0

Kirke võimlejate talvine võistlushooaeg oli tihe ja edukas

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Juuniorid II kohal
Kirke juuniorid II kohal. Fotod erakogu

Haapsalu noorte huvikeskuse võimlemiskooli Kirke võimlejad lõid novembrist märtsi alguseni kaasa seitsmel võistlusel ja said igal pool auhindu.

Selle õppeaasta võistlushooaeg algas 18. novembril rahvusvahelise iluvõimlemisturniiriga „Balti sügis“, kus Mia Saluäär saavutas II koha 2007. aastal sündinud võimlejate hulgas.

Järgmine jõuproov toimus 16. detsembril, Tartus, kus leidis aset rahvusvaheline ilu-ja rühmvõimlemisevõistlus „Slonny Cup“. Miniklassi tüdrukud saavutasid seal II koha, jäädes alla vaid Soome võimlejatele. Rühmas võistlesid: Kaisa Tiitsma, Aleria Šamonin, Andra-Liise Viiand, Sandra Siig, Brit Reinu, Mia Raudsepp (7-9a).

Lasteklassi rühm võitis ülekaalukalt esikoha. Rühmas võistlesid: Mia Saluäär, Viktorija Spõnu, Egle Kolga, Emma Saar, Elisabeth Elandra Kuningas, Gloria Luisa Eberle, Kairit Talving (9-11a).

13. jaanuaril osalesime Tallinna lahtistel meistrivõistlustel rühmvõimlemises, kus lasteklassi rühm saavutas I koha ja juuniorklassi rühm III koha. Lasteklassi rühmas võistlesid: Mia Saluäär, Viktorija Spõnu, Egle Kolga, Emma Saar, Elisabeth Elandra Kuningas, Gloria Luisa Eberle, Kairit Talving (9-11a). Juuniorklassi rühmas võistlesid: Rachel Sarapuu, Marie Grete Mägi, Lija Jegisman, Sille Kolga, Hanah Lahe, Liisbeth Reiners (12-18a).

Samal päeval, 13. jaanuaril toimus ka rahvusvaheline iluvõimlemisturniir „Winter Princess“, kus Aleria Šamonin võitis 2010. aastal sündinud tüdrukute hulgas III koha.

4. veebruaril osalesime Tallinnas iluvõimlemisvõistlusel „Kuldne karikas“, kus meie üksikvõimlejad olid väga tublid ja saavutasid mitu kõrget kohta. „Kuldne karikas“ on võistlus, mida korraldab endine Eesti tippiluvõimleja Iirina Kikkas-Nõomaa.

I koht – Aleria Šamonin 2010. a sünd vanusegrupis.
I koht – Mia Saluäär 2007. a sünd vanusegrupis.
II koht – Viktorija Spõnu 2006. a sünd vanusegrupis.

10. veebruaril võtsime osa talvepealinnas Otepääl toimunud ilu- ja rühmvõimlemisvõistlustest, kus saavutasime samuti häid kohti. See võistlus on Kirke tüdrukute seas alati väga oodatud, kuna tee Otepääle on pikk ja enne võistlust saame mõnusas metsaäärses puhkekeskuses ööbida ja trennisõpradega koos aega veeta.

Lasteklassi rühm võitis I koha. Rühma kuulusid: Mia Saluäär, Viktorija Spõnu, Egle Kolga, Emma Saar, Elisabeth Elandra Kuningas, Gloria Luisa Eberle, Kairit Talving (9-11a).
III koha sai Aleria Šamonin 2010. a sündinute hulgas.

3. märtsil oli Tartus VK Rütmika kevadturniir ilu- ja rühmvõimlemises, kus saime kahel korral kõige kõrgema koha mõnu nautida: mini vanem rühm- I koht (8-9a) koosseisus Kaisa Tiitsma, Andra-Liise Viiand, Kätrin Kohava, Brit Reinu, Gerda Kikas, Britten Randlepp.

Lasteklassi rühm (9-11a) sai I koha. Osalesid Mia Saluäär, Viktorija Spõnu, Egle Kolga, Emma Saar, Elisabeth Elandra Kuningas, Gloria Luisa Eberle, Kairit Talving.

Juulis sõidame 10-18aastaste tüdrukutega Belgiasse Liege’i linna rahvusvahelisele võimlemisfestivalile Eurogym. Tihedal konkursil valiti sealsele suurejoonelisele galakontserdile üheks esinemisnumbriks ka meie koondkava „Illusioon“. Ühtlasi osaleme festivali raames toimuval võimlemisvõistlusel „European Gym for Life Challenge“.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz