2

Lääneranna vallas sõitis auto kraavi

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Läänemaal ja Lääneranna vallas on täna juhtunud üks liiklusõnnetus, millest on päästjatele teatatud.

„Hommikul anti päästjatele teada kraavi sõitnud autost Kalli külas,“ ütles Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja. „Päästjad läksid kohale, auto oli kraavis, aga ühtegi inimest õnnetuspaigas ei olnud. Päästjatel ei olnud seal midagi teha.“

Kalli küla asub endises Koonga vallas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Juhan
Juhan

LE lahmerdab niisama.
Lp ajakirjanik saab ennast harida siit:https://et.wikipedia.org/wiki/Koonga_vald

human
human

Koonga vald ei olnud enne Läänemaa koosseisus. Ja ei ole ka nüüd.

wpDiscuz