Kristi Erkmann asus juhtima Haapsalu noorte huvikeskust

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Alates tänasest juhib Haapsalu laste ja noorte huvikeskust lapsehoolduspuhkusele läinud Reelika Enderi asemel Kristi Erkmann (pildil).

Haapsalu aselinnapea Liina Põllu sõnul tegi linnavalitsus Reelika Enderi asendaja leidmiseks konkursi. Neljast kandidaadist kolm olid haapsallased ja kõigil olid oma tugevused, ütles ta.

„Kristi tunneb süsteemi, tal on avalikus asutuses töötamise kogemus,“ ütles Põld.

Kristi Erkmann töötab praegu Lääne maavalitsuses kultuurinõunikuna ja veab Europe Direct projekti. Maavalitsus kaob uuest aastast. „Lõpetan projekti ikka ära, töötan kuu aega kahe koha peal,“ ütles ta.

Erkmanni sõnul on kultuuri- ja noortetöö valdkond sarnased. „Tundub klišee, aga direktoritöö on ka enesele paras väljakutse,“ ütles ta. „Kuna keskus töötab hästi ja Reelika Ender tuleb pärast lapsepuhkust tagasi, siis oli julgust seda proovida.“

Haapsalu laste ja noorte huvikeskuses on koos kaks poolt: huvikool ja avatud noortekeskus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
6 aastat tagasi

Ütleme nii,et ühed ja samad näod liiguvad ühel kohalt teise ja see tüütab tõsiselt ära. Kahtlen,et Liina Põld ka tegelikult oleks olnud võimeline kedagi teist Erkmanni asemel valima.