0

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi tänas spordilapsi

Lihulas kogunes sealse gümnaasiumi söögisaali Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi spordipere.

80 noorsportlast koos vanematega võtsid vastu tänusõnad koduklubilt, kus nad igapäevaselt treenivad ja kelle värve võistlustel esindavad. Klubile on väga tähtis, et kord aastas saaks last tema töökuse ja tegemiste eest tänada, temale silma vaadata ja öelda aitäh!

23 aastat vana jalgpalliklubi on tänuõhtuid korraldanud juba kümme aastat. Sel aastal tervitas sportlasi Lihula gümnaasiumi õpilaste showtantsu trupp. Klubi tänas ka toetajaid.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi elab murranguliste tuulte keskel. Tervelt 16 aastat järjest, kümnete erinevate võistkondadega Eesti noorte meistrivõistlustel mänginud klubi sel aastal Eesti meistrivõistlustel ei mänginud. Uuel 2018 aastal loodetakse taas sellele reele hüpata. Praegu treenib klubis 45 jalgpallurit. Klubi loodab vähemalt ühes vanusegrupis luua konkurentsivõimelise võistkonna.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi partnerklubi on Pärnu JK Vapruse, kuhu siirduvad meie noored pärast Lihulast lahkumist mängima. Sellel aastal sõlmiti üleminekuleping lausa nelja noormängijaga.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi juures töötab kergejõustiku treeningrühm. Eesmärgistatud tegevus toonud mitmed medalid Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlustelt ja teistelt jõuproovidelt. Paljud lapsed harrastavad mõlemat spordiala.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi noored on osalesid sel aastal 50 jalgpalli- ja kergejõustikuvõistlusel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz