0

Postimees: maailmarändurist Läänemaa noormees on 3,5 aastaga kõndinud 18 000 kilomeetrit

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Meigo Märk (keskel, heledas särgis) Singapuris päev enne seda, kui tal täitus kolm aastat ja kuus kuud sellest, kui ta oma teekonda alustas. Foto: Meigo Märgi FB

27-aastane Meigo Märk on suure unistuse ja tahtejõuga noormees, kes on jalutanud juba läbi 21 riigi eesmärgiga maailmale tiir peale teha. Oma teekonda alustas ta 11. mail 2014 Tallinna lähistel Laagri bussipeatusest ega kavatse veel niipea oma rännakut lõpetada, kirjutas Postimees.

Lõuna-Läänemaalt pärit Märk ütles Postimehele, et on käinud 21 riigis – Eesti, Läti, Leedu, Poola, Slovakkia, Ungari, Rumeenia, Serbia, Bulgaaria, Kreeka, Türgi, Iraan, India, Nepal, Myanmar, Tai, Kambodža, Laos, Vietnam ja Malaisia – ning praegu on Singapuris. Laupäeval 11. novembril täitus tal täpselt kolm aastat ja kuus kuud sellest, kui Tallinna lähistel Laagri bussipeatusest jalutama hakkas. Samal päeval sai täis ka 18 000 kilomeetrit jalutamist.

“Kõige suurem katsumus on ikka olnud omaenda sisemiste negatiivsete emotsioonidega tegelemine – kuidas mitte olla liiga nõudlik, virisev, ärrituv ega uhke. Ehk kuidas hoida sellist tänulikku hoiakut ja olemist, et kõik ebamugavused suudaksid mul aidata muutuda tugevamaks, paremaks ja õnnelikumaks,” ütles Märk.

Maailmaränduril on plaanis jalutada läbi riikide minimaalselt planeedi Maa ekvatoriaalse ümbermõõdu pikkuse, mis on 40 075 kilomeetrit. Loodetavasti aga isegi rohkem, umbes 60 000 – 70 000 kilomeetrit, milleks peaks kuluma veel kuus-seitse aastat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz