1

Lõokese elurajooni teed hakkab ehitama Rannavesi Ehitus

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Enne 2014. aasta novembrit laius praeguse Lõokese tänava kohal alles mets. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitus tunnistas eile Lõokese tänava 1. etapi ehitushankel parimaks Rannavesi Ehitus OÜ pakkumuse.

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman selgitas, et tegemist on kruntideni viiva teega, mille olemasoleva tee muldkeha koosneb praegu peamiselt liivast.

„Kuna üks krundiomanik on ehitusloa juba saanud ja alustanud ehitamist, tuleb seda muldkeha kindlustada, et rasked veokid muldkeha ära ei rikuks – sinna tuleb peale killustik ja freesasfalti puru,“ selgitas Vikman.

Haapsalu linnavalitsuse linnakeskkonna osakonna juhataja Sirli Vaksmann rõhutas, et selles etapis valmistatakse vastavalt tellitud projektile ette vaid kruntide juurde viiv tee.

Pakkumuse esitas vaid Rannavesi Ehitus OÜ, kelle pakkumus summas 8589,24 eurot (koos käibemaksuga) tunnistati ka võitnuks. Vaksmanni sõnul võib sellest järeldada, et ehitajatel on praegu palju tööd. Kuna kümne päeva jooksul on võimalik linnavalitsuse korraldust vaidlustada, saab Rannavesi Ehitus ehitama hakata novembri alguses, kui vaidlustusi ei tule.

Vikman lisas, et kui tee on valmis saanud, paneb linn selles piirkonnas oksjonile järgmised kuus krunti, mis jäävad vähemalt mõneks ajaks ka viimaseks, kuna praeguste kommunikatsioonide võimsus on sellega ammendatud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
enn
enn

seal tööd 50k max…………

wpDiscuz