0

Kõik valimisjaoskondades antud hääled loetakse täna üle

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Foto: Urmas Lauri

Valimisjaoskonnad loevad kohalikel valimistel antud hääled esmaspäeval üle, vahendas BNS.

“Häälte ülelugemine algas täna kell 10 kõigis valla ja linna valimiskomisjonides. Enamik lõpetab täna, Tallinna linn on öelnud, et nemad loevad täna kella 18-ni ja vajadusel jätkavad homme kell 9.00,” ütles valimisteenistuse pressiesindaja Kristi Kirsbeg.

Kehtetute sedelite täpne arv selgub Kirsbergi sõnul pärast teistkordset ülelugemist. Esmaspäeva öö seisuga oli kehtetuid sedeleid 3867.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz