0

Palivere põhikooli 25. aastapäev

Kylaline

info@le.ee

Palivere põhikooli 25. aastapäev laupäeval, 7. oktoobril 2017 kl 11–14 sportlikud ja seltskondlikud tegevused, kl 17 kontsertaktus. Pärast aktust tants, koosviibimine.
Eelregistreerimine Palivere PK kodulehe kaudu. Osalustasu enne 1. oktoobrit 10 eurot, kohapeal 15 eurot. Osalustasu kanda Lääne-Nigula vallavalitsuse kontole EE622200221043583266 (Swedbank) või tuua sularahas Palivere põhikooli sekretärile.
Selgitusse märkida osaleja nimi, lõpetamise aasta ja kindlasti märksõna „Palivere Põhikooli
aastapäev”. Lisainfot saab edaspidi kooli kodulehe ja Facebooki kaudu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz