4

Hermani juhatajast sai söögikoha omanik

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Bistroopidaja Kaisa Ülejõe Hermani hoovis. Foto: Arvo Tarmula

Hermani bistroo lapseootel omanik Liina Meerits müüs söögikoha senisele juhatajale Kaisa Ülejõele, et pühenduda pisiperele.

Omanikku vahetas ka Hermannuse maja, mille uued omanikud on OÜ Läänemaa Investi kaudu Sulev, Siim ja Ott Saareväli.

„Mina saan iga hetk oma teise lapse ja poleks kuidagi olnud mõeldav selle kõrvalt Hermanit pidada, sest seal tuleb ikka pidevalt kohal olla,” põhjendas Meerits.

Herman OÜ uueks omanikuks saanud Ülejõe on seni olnud toidukoha juhataja. „Juriidiliselt on Kaisa nüüd ainuomanik ja toimetab äranägemist mööda edasi. Eks ma jää teda moraalselt nõu ja jõuga toetama. Ega kunagi ju tea, mis tulevik toob,” ütles Meerits.

Ülejõe ütles, et Hermani omanik olla on hea ja kodune tunne. Uperpalle Hermaniga plaanis pole. „Praegu oleme ikka avatud kolmapäevast pühapäevani, talvel ehk oleme kolmapäeval ja neljapäeval suletud, aga täitsa kinni kindlasti ei pane – nädalavahetustel oleme kindlasti lahti,” rääkis Ülejõe.

Hermani stiil jääb samaks ka järgmisel hooajal. „Rahvas on selle hästi vastu võtnud,” ütles Ülejõe.

Omanikku vahetas ka maja ise – augustis müüs senine omanik Remo Assets OÜ hoone OÜ-le Läänemaa Invest, mis kuulub Sulev, Siim ja Ott Saareväljale. Sulev Saareväli ütles Lääne Elule, et ostis maja kinnisvarainvesteeringuna. „Haapsalu vanalinn on meil üks ja kordumatu,” märkis Saareväli.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tõivi
Tõivi

avaldasinju

Tõivi
Tõivi

Tubli, Sulev! Tore et sa pole sussi lohistama hakanud!!

Hennessy VSOP
Hennessy VSOP

Pildi all on kirjas, et Üleoja, aga ometi artiklis kinnitatakse, et tegemist on Ülejõega?

Riina Tobias
Riina Tobias

Parandatud.

wpDiscuz