1

Mulla tänaval põles prügikast

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

päästeamet

9. augustil kell 17.53 teatati häirekeskusele prügikonteineri põlengust Haapsalus Mulla tänaval.

Teataja sõnul põles majast umbes 5-7 meetri kaugusel plastmassist prügikonteiner. Sündmuskohale jõudes selgus, et kohalikud inimesed olid tulekahju jõudnud peaaegu kustutada, päästjad kustutasid põlengu lõplikult.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Megauudis
Megauudis

Tõeline Megauudis, millest kirjutada. Üleeile ja üleeile tossas kergelt Rannarootsi keskuse prügikast. Kustutatud oma jõududega, valades tossavatele konidele vett, otse mineraalvee pudelist. Võiks ka sellest kirjutada.

wpDiscuz