Mulla tänaval põles prügikast

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

päästeamet

9. augustil kell 17.53 teatati häirekeskusele prügikonteineri põlengust Haapsalus Mulla tänaval.

Teataja sõnul põles majast umbes 5-7 meetri kaugusel plastmassist prügikonteiner. Sündmuskohale jõudes selgus, et kohalikud inimesed olid tulekahju jõudnud peaaegu kustutada, päästjad kustutasid põlengu lõplikult.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Megauudis
6 aastat tagasi

Tõeline Megauudis, millest kirjutada. Üleeile ja üleeile tossas kergelt Rannarootsi keskuse prügikast. Kustutatud oma jõududega, valades tossavatele konidele vett, otse mineraalvee pudelist. Võiks ka sellest kirjutada.