Algas Koluvere – Üdruma teelõigu remont

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Koluvere-Üdruma tee remont (urmas lauri) (7) Koluvere – Üdruma tee remont peaks plaanikuhaselt lõppema augustis. Foto: Urmas Lauri

Täna algas Koluvere – Üdruma lõigu teekatte taastusremont. Teelõigu amortiseerunud kate taastatakse ning tõstetakse sõidumugavust ja liiklusohutust.

Teetööde käigus ümbersõite ette näha ei ole, kuid arvestada tuleb liikluspiirangutega vahetult töötsoonis. Tööd teostakse selliselt, et vähemalt üks sõidusuund on liiklejatele alati avatud.

Kokkulepete kohaselt liikluse sulgemine ei ole lubatud, kogu ehitusobjektil ei või liiklusseisakud ületada 5 minutit, teelõigu läbimisaeg ei või pikeneda üle 10 minuti. Vajadusel rakendatakse liiklusreguleerijad ja/või foore.

„Tööde puhul, kus pole tagatud vähemalt 1+1 sõiduraja olemasolu, kasutatakse liikluse reguleerijaid tipptundidel hommikul kella 8 kuni 10 ning õhtul kella 16 kuni 18, muul ajal kasutatakse liikluse reguleerimiseks foore,“ selgitas Maanteeameti lääne regiooni projektijuht Urmas Robam. Samuti arvestatakse suviste Saaremaa suursündmustega ning parvlaevaliiklusest tulenevate eripäradega liikluses ja nendel päevadel kasutatakse vajadusel reguleerijaid.

„Kuna riigiteel nr 10 Risti – Virtsu – Kuivastu – Kuressaare on tänavu suvel kaks ehitus- või remondiobjekti, palume liiklejail oma sõitude planeerimisel varuda lisaaega, sest mõlema objekti läbimisel võib summaarne ajakaotus ulatuda kuni 20 minutini,“ ütles Robam.

Koluvere – Üdruma lõigu teekatte taastusremont

  • Riigitee nr 10 Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare km 11,062 – 21,435
  • Tööde lõpp 17. august 2017
  • Projekti maksumus 1,42 miljonit eurot
  • Tööde teostaja Viamer Grupp OÜ

Vt ka: "Esmaspäeval algab Kõmsi–Virtsu teelõigu rekonstrueerimine"

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments